Prosmartsystem.com използва "бисквитки", за да предложи пълноценно потребителско изживяване
Приемам Научете повече
08
Авг
2018
Интелигетните технологии превземат дома ни

Технологиите за автоматизация се развиват изключително бързо, с това системите за климат, осветление и сигурност стават все по-интелигентни, което ни позволява лесен и надежден контрол от смартфон, таблет и дори часовник. От всяка точка на света, можете да дадете достъп на когото поискате до вашия дом или вила. Охладете вилата през горещото лято ,за да се насладите със самото влизане и затоплете басейна предварително за да сте готови за парти. Технологиите за интелигентен дом внасят удобство, комфорт и спокойствие в живота ви.

Според данни на IHS Markit, 80 милиона смарт устройства са продадени по свера през 2016, което означава 64% повече в сравнение с предходната 2015. Друг анализ проведен от Persistence Market Research показва, че пазарната стойност на уствойствата за умен дом се равнява на $37.2 милиярда за 2017 година, докато до 2025 се очаква тя да скочи до изумителните $164.8 милиярда.

Секторът за интелигетни решения за осветление се очаква да се разшири най-много, последват от интересът към системите за видеонаблюдение и домашна сигурност. Интересно е че, според проучване направено между потребители на Twitter, много хора не са наясно какви възможности отварят технологиите за умен дом. Изследването показва, че около две трети от потребителите на Twitter знаят, че могат да контролират осветлението си чрез смартфон или таблет, докато само 2 процента от хората разбират, че фурната може да им помогне да измислят какво да сготвят днес.

Въпреки че, не е тайна, че умните решения за дома могат да бъдат много полезни, особенно за намалянето на разходи за битови сметки, тази идея остава непопулярна сред много хора. Въпреки това, данните показват че интелигентните технологии ще стават все по-достъпни и по-атрактивни.

В Про Смарт, ние вярваме, че умните решения за дома ще станат неразделна част от ежедневието ни. Ние се ангажираме да предложим ефективни, надеждни и сигурни решения. Ние предоставяме удобство и сигурност в дома, и подкрепяме действията за по-устойвичи енергийни решения. Не пропускайте да проверите нашата гама от продукти, които да могат намалят разходите ви за ток и да осигурят лесен контрол над дома или вилата ви.
Разработваме вдъхновяващи продукти с висока
полезност за потребителите
- Pro Smart Ltd.