Prosmartsystem.com използва "бисквитки", за да предложи пълноценно потребителско изживяване
Приемам Научете повече

BBoil RF

BBoil

PS Gate

PS Plug

PS Fire

PS Water

PS Alarm

BBoil RF


За производот

proSmart BBoil RF е производ кој овозможува брзо автоматизирање на секој електричен уред, без оглед на неговиот производител или модел.

Технологијата вградена во proSmart BBoil RF овозможува да се поврзе со било која безжична мрежа, без потреба од дополнителни поставки.

proSmart BBoil RF е сложен систем кој не само што овозможува далечинско вклучување и исклучување на вашите уреди, туку и управување и прилагодување на голем број уреди во вашиот дом и канцеларија.

proSmart BBoil иRF м овозможува на корисниците да примаат податоци во реално време за сите поврзани уреди - нивната работа и моменталениот статус.


Зошто да изберам proSmart BBoil RF

Намалени сметки за греење
Целосен интегриран сситем за управување
Лесен и едноставен софтверски интерфејс
Апликација за мобилни телефони што работи на сите оперативни системи
Оптимизирана употреба на секој поврзан електричен уред

BBoil RF може да се применува во

Управување на газови котли
Управување на пелетни котли и котли на твърдо гориво
Управување на соларни системи
Управување на различни групи от електрически устройства

BBoil RF може да обезбеди информации во реално време во врска со следново

Температура на воздухот во одбраната просторија
Надворешна температура на воздухот

Вие добивате

Создавање на неделни и месечни распореди и поставување корисничка логика во креирањето на неделен или месечен распоред
Можност за претходно создавање сценарија - "Одмор", "Работна недела", "Доцна ќе бидам дома", итн.
Висок степен на сигурност
Чувајте ги податоците и најавите се преку безбеден сервер
Адаптивно креирање на распоред базиран на реални информации
Постојани информации за температурата во реално време во вашиот дом
Постојани информации за температурата во реално време за секоја соба во вашиот дом


Ние развиваме инспиративни производи со висока вредност за потрошувачите
- Pro Smart AD