Prosmartsystem.com използва "бисквитки", за да предложи пълноценно потребителско изживяване
Приемам Научете повече

BBoil RF

Вие ја контролирате температурата на вашиот дом преку паметен телефон или компјутер

Целосна контрола над вашите системи за греење и загревање на водатаВиди повеќе

proSmart
works with all devices and OS

BBoil

Потполна контрола на системот за загревање вода

Управување со температурата на водата во бојлерот со вашиот паметен телефон или компјутерВиди повеќе

proSmart
works with all devices and OS

PS Gate

Целосна контрола на ролетни, тенди и кровни прозорци во вашиот дом

Отворете ја вратата, гаражната врата или бариера преку паметен телефон или часовникВиди повеќе

proSmart
works with all devices and OS

PF Safe

Противопожарен сензор. Интелигентен автономен детектор за ранно откриване на пожар с вградена звукова и светлинна сигнализация при наличие на димВиди повеќе

proSmart
works with all devices and OS

PW Safe

Детектор предназначен за алармиране при наводнение. Сензорът Ви предупреждава при заплаха от наводнение или при рязко увеличение или спад на температуратаВиди повеќе

proSmart
works with all devices and OS

PA Safe

Алармена система с безжични магнитни сензори, комуникиращи по криптирани канали, с интернет управление и известяванеВиди повеќе

proSmart
works with all devices and OS
+ + +Ние развиваме инспиративни производи со висока вредност за потрошувачите
- Pro Smart Ltd.

За компанијата


Pro Smart Ltd е компанија специјализирана за развој на решенија за автоматизација на различни видови уреди. Производите се погодни за приватни домови, како и индустриски згради. Решенијата на компанијата се користат во Обединетото Кралство, Германија, Шпанија, Франција и Италија.

Производите на Про Smart се во согласност со најновите технолошки иновации. Ние користиме висококвалитетни компоненти од водечките производителиСите права се задржани

Контакти


София, ул."Маестро Кънев" 78
(+359) 894 704 379
office@prosmartsystem.com


Техническа поддръжка